Candidat independent

Igor Dodon

campania electorală

De ce votăm pentru Igor Dodon

1. Datorită lui Igor Dodon s-a reușit ca toate pensiile să fie indexate de două ori pe an iar 660 mii de persoane să primească indemnizații a câte 900 de lei. La inițiativa sa, salariile angajaților din domeniul sănătății se vor majora de două ori. Următoarea etapă – dublarea salariilor pentru pedagogi. Sute de milioane de lei au fost câștigate de exportatorii din Moldova și au fost create mii de locuri de muncă datorită înțelegerilor dintre Președintele Republicii Moldova cu liderii din străinătate.                                                  

2. Datorită unei politici responsabile și echilibrate, Igor Dodon a restabilit relațiile de prietenie cu Rusia iar grație acestui fapt, sute de mii de migranți din Moldova au reușit să-și soluționeze problemele, să se deplaseze și să lucreze liber. Totodată, Președintele Moldovei a menținut relații bune atât cu Rusia, cu țările din CSI, cu vecinii noștri România și Ucraina, cât și cu statele din UE, cu SUA, China și alți parteneri externi.


biografie

Data nașterii: 18 februarie 1975, satul Sadova, r-nul Călărași.

Studii:

1997 — A absolvit Universitatea Agrară de Stat din Moldova, Facultatea de Economie.

1998 — A absolvit Academia de Studii Economice din Moldova, Facultatea de Management.

2002 — A obținut titlul științific de Doctor în științe economice, Academia de Studii Economice din Moldova, Catedra Bănci și Burse de Valori.

A absolvit Institutului Internațional de Management, Facultatea de Drept Economic.


noutăți