PN

Renato Usatîi

campania electorală

Patria noastră, Republica Moldova, timp de 30 de ani așteaptă de la noi, cei care ne-am născut aici și vrem un viitor mai bun pentru copiii și nepoții noștri acasă, să nu ne mai certăm pentru a afla care este mai bun sau mai rău, cine are dreptate sau este vinovat. Țara noastră așteaptă să ne unim pentru o cauză comună - în numele Moldovei. Acest lucru trebuia înfăptuit demult. Acum însă fiecare dintre noi este obligat să facă asta. 

Acum șase ani, când m-am lansat în politica moldovenească, am recunoscut sincer că nu am un program electoral, pe care oricum nimeni nu-l citește. Dar am avut, am și voi avea un VIS! Mai exact, vreau ca fiecare cetățean al Moldovei să se mândrească cu țara sa și că este parte a unui proiect politic de succes – Republica Moldova. Îmi doresc ca toată lumea să cunoască şi să vorbească despre Moldova, despre cetățenii săi, despre succesele lor și nu doar despre problemele cu care se confruntă.


biografie

M-am născut în 4 noiembrie 1978, în orașul Fălești, într-o familie de profesori. Copilăria mi-am petrecut-o la bunica din partea mamei, care prin generozitatea sa mi-a insuflat și mie dragostea de a ajuta oamenii. Tot de la ea am învățat că valorile supreme sunt cele morale și că anume acestea ne îmbogățesc cu adevărat.

Mi-am început parcursul în viața de adult la Universitatea de Stat “Alecu Russo” din Bălți. Am fost admis la Facultatea de Limbi Străine după ce în anul 1994 am ocupat locul I la olimpiada republicană de limba engleză.


noutăți